Pogoji nagradnega žrebanja Kozmetango

Pogoji nagradnega žrebanja  na dogodku Kozmetango, zapleši z nami v čudovit svet kozmetike

Kdo prireja nagradno žrebanje

Organizator nagradnega žrebanja na dogodku Kozmetango je podjetje Phoebus d.o.o., Hubadova 8, 1000 Ljubljana. Nagradno žrebanje poteka 12. 6. 2019, na dogodku Kozmetango, zapleši z nami v čudovit svet kozmetike, na Prešernovi cesti 35, Ljubljana.  Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradnem žrebanju, zbira izključno samo organizator nagradne igre.

 

Pogoji sodelovanja v nagradnem žrebanju

V nagradnem žrebanju lahko sodelujejo polnoletni državljani Republike Slovenije (fizične osebe). V nagradnem žrebannju ne smejo sodelovati tisti, ki so zaposleni pri organizatorju tega nagradnega žrebanja in njihovi ožji družinski člani ter osebe, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradnega žrebanja in njihovi ožji družinski člani.

 

Potek nagradnega žrebanja

Nagradno žrebanje poteka na dogodku Kozmetango, Prešernova 35, Ljubljana. V nagradnem žrebanju lahko sodelujejo vsi obiskovalci dogodka, ki pisno privolijo v nagradno žrebanje. Podatki za privolitev so ime in priimek, email.

 

Namen nagradnega žrebanja

Promocija blagovnih znamk podjetja Phoebus d.o.o.

 

Nagrade

1. PHOEBUS škatla presenečenja, v vrednosti 37,00 eur.

2. 2-krat darilni bon za 20,00 eur za storitve v Salonu Studio4, vrednost posameznega bona je 20,00 eur.

3. Pedikura ali ročna limfna drenaža na domu, ZAVOD POD MAVRICO, vrednost pedikure je 25,00 eur, vrednost ročne limfne drenaže je 35,00 eur.

 

Dobitniki nagrade

Izžrebalo se bo 4 nagrade. Žrebanje bo potekalo 12. 6. 2019, ob 19.00 uri, na dogodku Kozmetango, Prešernova c. 35, Ljubljana.

 

Izročitev nagrade

Nagrajenci prevzamejo nagrado po žrebanju in sicer do zaključka dogodka, do 20. ure. Prevzem nagrade poteka na Prešernovi cesti 35, Ljubljana. Nagrade ni možno zamenjati za denar oz. drugo blago. Pravice prevzema nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo. Zaradi brezplačnega sodelovanja v nagradni igri ni možno uveljavljati niti finančnih niti drugih zahtevkov sodelujočih do organizatorja. Nagrade niso izplačljive v gotovini prav tako zanje ni možno zahtevati nadomestila.


Varovanje osebnih podatkov

Sodelovanje udeleženca v tej nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07; v nadaljevanju: ZVOP-1), da organizator igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja te nagradne igre. Pridobljene osebne podatke bo organizator te igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

 

Ljubljana, 11. 6. 2019
 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih